Offroad Trøndelag

Bruk telefonen på motorsykkelen

Å dra på motorsykkeltur er utvilsomt gøy. I tillegg til spenningen som sykkelen gir, kan du også utforske naturskjønne omgivelser. Det er fullstendig greit å kjøre motorsykkel uten en fast destinasjon, men det hender noen ganger at du vil finne et bestemt sted. Disse gangene kan en GPS være veldig nyttig.

Motorsykler begynner å bli utstyrt med digitale instrumenter, men dette er ennå ikke standard. Mange brukere må fortsatt bruke tilleggsverktøy for å posisjonere smarttelefonen eller GPS-en, som er litt mer komplisert enn det ser ut ved første øyekast. Derfor finnes det en hel del tilbehør som kan hjelpe deg.

Hvordan mobiltilbehør kan hjelpe deg

Mobiltelefonen har blitt motorsyklistens beste venn, men hvis de ikke er ordentlig festet til sykkelen din, kan det lett forårsakes en ulykke. Det er derfor du trenger en telefonholder. En styreholder er designet for å holde telefonen trygg, selv når du slynger deg gjennom trafikken. De med totrinns låsefeste og 360-graders armrotasjon lar seg monteres i en rekke posisjoner. Andre tilbehør som kan hjelpe deg på veien, kan være en plastlomme for en kartleser eller mobiltelefon. En slik vanntett motorsykkelveske kan komme veldig godt med der du også kan legge dokumenter, lommebok og andre viktige gjenstander under turen. Flere nyttige tilbehør kan du finne på nettet.