Offroad Trøndelag

Fartsfylte spill

Fart og spenning finnes i rikt monn i spillenes verden, enten du velger gratisspill eller du vil spille med ekte penger. Mulighetene er mange, og mange spill er også lett tilgjengelige på mobilen, slik at du kan spille hvor som helst.

Spilleautomater med motorsykkeltema

Automaten Slots Angels byr på rockemusikk og tøffe bikere. Det er hele 30 gevinstlinjer i spillet, så det er gode sjanser til å vinne. Ettersom spillet spilles direkte i nettleseren, kan du spille både med PC, Mac og mobil, men spillet er ikke like bra på mobilen som på stor skjerm. Vi kan også anbefale Motorbike Monkey, som er en morsom spilleautomat med motorsykler, aper og kortsymboler laget av bananskall.

Andre fartsfylte spilleautomater

Liker du fartsfylte spill, kan du også prøve Drive: Multiplier Mayhem fra NetEnt. Dette er et bilspill med fart i svingene. Bakgrunnsbildet i spillet er stilig, og grafikken er veldig bra. Bli med på bilkjøring i storbyen, og sats på 15 linjer fordelt over 5 hjul og 3 raser. Liker du spilleautomater, bør du også prøve ut norske spilleautomater, som er basert på klassiske spill som pleide å stå i norske butikker. Spilleautomater finnes med en lang rekke temaer, og passer for alle.

Gratisspill med fart

Gratisspill er også morsomt, selv om du ikke kan vinne penger. Finn gratis motorsykkelspill hos Gratisspill eller på nettsiden 123spill. Begge disse nettsidene byr på en mengde fartsfylte spill innen ulike kategorier, og ettersom spillene er gratis, er det bare å slå seg løs. Både spilleautomater og gratisspill er raske. Du trenger bare noen sekunder, eller maksimalt et par minutter på hvert nivå i gratisspillene, og et spinn på en spilleautomat tar også bare noen sekunder. Husk at spilleautomater både kan spilles gratis og med ekte penger, men du kan bare vinne hvis du satser ekte penger.