Offroad Trøndelag

Kom raskt tilbake i trening etter skader på offroadbanen

Offroadkjøring er ikke uten risiko. Spesielt utsatt for skader er kanskje de som bruker motorsykkel og ikke er beskyttet av veltebur.

Sørg for riktig oppfølging etter en skade

Etter at den akutte fasen av skaden er over, kommer i mange tilfeller en periode med rehabilitering og opptrening. Her er det viktig å passe på at treningen utføres riktig og at du ikke ubevisst belaster kroppen skjevt på grunn av skaden. Feil trening kan føre til at det tar lengre tid å komme tilbake på offroadbanen. I verste fall kan en pådra seg belastningsskader og skjevheter som påvirker teknikken og kroppsholdningen. Det kan gå utover prestasjonen og øke risikoen for andre skader.

Hvordan komme raskt tilbake på banen

Som utøver kan du gjøre mye selv for å trene deg opp igjen og samtidig forebygge nye skader. En kombinasjon av kondisjons- og styrketrening i riktig mengde, er et godt fundament.

Mye tid kan spares ved å oppsøke profesjonell hjelp. Da slipper du å lure på hva som er riktig for deg. Du kan få målrettet og effektiv behandling uten unødvendig prøving og feiling. Hos Klinikk for alle tilbys flere ulike behandlingsmetoder som alle er godt utprøvd og som idrettsutøvere kan dra nytte av.