Offroad Trøndelag

Opplev fart og spenning i Moto GP og Formel 1

Moto GP og Formel 1 regnes for å være motorsportens to mest prestisjefylte grener i henholdsvis motorsykkel- og bilsport. Årlig arrangeres løp verden over og nå har du muligheten til å oppleve ett eller flere av disse fartsfylte løpene på nært hold.

Moto GP

Motor GP anses som det heftigste innen motorsykkelsportens roadracing. Her brukes utelukkende prototyper og ikke serieproduserte motorsykler. Syklene har en motor på inntil 1000 kubikk noe som garanterer høy fart og mye spenning. I løpet av en sesong arrangeres 18 løp som sendes direkte i over 100 land.

Formel 1

Formel 1 er bilsportens absolutte fremste racingformer. Bilene holder opp til 370 km/t noe som stiller store krav til førerne ettersom de utsettes for store krefter i svinging og bremsing. Formel 1-løpene kjøres over hele verden, og det arrangeres totale 20 løp hvert år. De sendes på TV, men for interesserte er det lite som kan måle seg med å overvære et løp og se biler med opp til 1 000 hestekrefter på bakhjula suse forbi.

Motorreiser verden over

Sjekk ut noen motorreiser. Turene kan utmerket kombineres med andre aktiviteter som shopping ettersom løpene arrangeres i større byer verden over.