Offroad Trøndelag

Opplev Formel-1 i fantastiske Monaco

Formel-1 er den desidert råeste disiplinen innen motorsport. Her konkurrerer fryktløse bilførere i noen av verdens raskeste biler. Bilene når hastigheter opp til 370 kilometer per time, og da sier det seg selv at dette er underholdning på øverste hylle for de som liker fart, spenning og moro.

Circuit de Monaco

En Formel-1-sesong består av omtrent 20 løp, og Formel-1 løpet i Monaco er ansett som en av verdens mest prestisjefylte løp gjennom hele sesongen. Løpet går gjennom smale gater og krappe svinger i Monaco og regnes for å være en av de mest krevende banene. Ikke bare er det fart, men her er det i tillegg glamour, og ikke minst fantastisk stemning for alle.

Se og opplev vakre Monaco

Monaco har mer enn bare billøp å by på. Her kan du utforske Monacos elegante verden og den vakre rivieraen. Har dere ekstra tid, anbefales også en tur til en av de pittoreske landsbyene for en uforglemmelig opplevelse.

Billøp og fantastiske opplevelser

En Formel-1 løp til Monaco er en opplevelse for livet. Kombiner spenningen på banen med hyggelige aktiviteter som sightseeing, shopping, utflukter, restaurant og kafébesøk. Ta hjelp av nettet og bestill en Formel-1-tur til Monaco i dag.